sliderimg

Ook voor de verhuur van personeel en diverse machines bent u bij ons aan het goede adres

Van grondwerker tot knijperauto en van een mini shovel tot een volvo L120 door samenwerking met verschillende bedrijven kunnen we een breed assortiment machines in de verhuur aanbieden. Ook voor de verhuur van speciale machines hebben we goede contacten en ervaringen, denk bijvoorbeeld aan: het nat sproeien van kleeflagen met een tractor met sproei installatie of het zagen op locatie van grote betonbanden.

trekker

Voor de verhuur van personeel bent u bij ons aan het goede adres door een selectie van het in te zetten personeel kunnen we u vakbekwaam en gemotiveerd personeel leveren. Vaak zijn deze bereid om net iets meer te doen dan wat van ze verwacht word ook beschikken we allemaal over een 24/7 mentaliteit. Ook beschikken we over een machinist asfaltafwerkmachine, balkman, walsmachinisten, asfaltafwerkers en een uitvoerder asfaltwerkzaamheden. Bel nu voor de beschikbaarheid 06 836 010 80.

trekker

Ook voor het profileren van onderbanen en funderingen bent u bij ons aan het goede adres. Een bevriende onderaannemer beschikt over een Volvo L70 met leveller en Ahlmann az 85 met leveller beide worden aangestuurd via machinebesturing van mcs. Ook kunnen we een kraan met lange giek leveren eventueel incl. gps. eventueel nemen we ook profileer werk aan. Bel nu voor de beschikbaarheid 06 836 010 80.

trekker

Door een samenwerkingsverband met transport bedrijven kunnen we u een breed assortiment aanbieden van civieltechnisch transport. Dit kan over de openbare weg maar onverhard is ook ons terrein mogelijk vinden we voor uw wel de goede inzet. Bel nu voor de beschikbaarheid 06 836 010 80.